Električna mobilnost Mercedes-Benz-a.

Saznajte više o našim pogonskim sistemima na putu ka održivoj mobilnosti.

EQE 350+ | WLTP: potrošnja el. energije u kWh/100 km (kombinovano): 21,8-17,6; Emisije CO2 u g/km (kombinovano): 0

Potrošnja i domet su određeni na osnovu Uredbe (EU) 2017/1151.
Električna mobilnost Mercedes-Benz-a

Naša tri puta do elektrifikacije.

"Ambicija 2039" - Naši ciljevi do 2039 godine.

Svi projekti održivosti.

Vozni park bez emisije CO2 – ova vizija je ključni element naše održive poslovne strategije. Na tom putu moramo stalno da preispitujemo šta treba da poboljšamo da bismo postigli ovaj cilj. Mreže kao što je CUD (Concept Usabiliti Design Circle) ovde igraju važnu ulogu, gde posvećeni, nadahnuti i empatični ljudi intenzivno razmenjuju informacije o svojim trenutnim projektima.

Električna mobilnost

Više o električnoj mobilnosti.

Potpuno električna vozila iz Mercedes-EQ-a.

Sa novim potpuno električnim vozilima kompanije Mercedes-EQ, doživećete potpuno novo iskustvo vožnje: dinamično, skoro bešumno i lokalno bez emisije CO2. Saznajte više o prednostima potpuno električnog pogonskog sistema i Mercedes-EQ modela.

EQE 350+ | WLTP: potrošnja el. energije u kWh/100 km (kombinovano): 21,8-17,6; Emisije CO2 u g/km (kombinovano): 0

Potrošnja i domet su određeni na osnovu Uredbe (EU) 2017/1151.

Plug-in hibrid: električni motor i motor sa unutrašnjim sagorevanjem u savršenoj kombinaciji.

Otkrijte novu dinamiku, efikasnost i domet u svim segmentima vozila sa plug-in hibridima iz Mercedes-Benz-a. Ono što im je zajedničko je visok stepen fleksibilnosti i pogodnosti za svakodnevnu upotrebu. Pregled modela predstavlja sve trenutno dostupne plug-in hibride sa najvažnijim podacima i karakteristikama.

B 250e│WLTP: Procenjene potrošnja goriva (kombinovano): 1,2-0,9 l/100 Km; Procenjena potrošnja el. energije (kombinovano): 17,4-15,4 kWh/100 km; Procenjene emisije CO2 (kombinovano): 26-20 g/Km 

Podaci o potrošnji energije i opsegu su privremeni i utvrđeni su interno u skladu sa metodom sertifikacije „WLTP test procedure“. Za sada nema potvrđenih podataka od zvanično odobrene organizacije za ispitivanje, niti bilo kakvog EC odobrenja tipa ili sertifikata o usklađenosti sa zvaničnim podacima. Možda postoje razlike između navedenih i zvaničnih podataka.

Opcije punjenja i digitalni dodaci za optimalnu pouzdanost planiranja.

Dostupne su razne fleksibilne opcije punjenja za Vaše električno ili plug-in hibridno vozilo. Kod kuće preko Wallbox-a, na putu na javnoj stanici za punjenje ili stanici za brzo punjenje na autoputu. Vaše vozilo i brojni digitalni dodaci podržavaju Vas u svakodnevnoj mobilnosti, kao što je navigacija sa električnom inteligencijom, za optimalno planiranje neophodnih zaustavljanja radi punjenja. Tako da stignete na odredište bez ijedne brige.

EQE 350+ | WLTP: potrošnja el. energije u kWh/100 km (kombinovano): 21,8-17,6; Emisije CO2 u g/km (kombinovano): 0

Potrošnja i domet su određeni na osnovu Uredbe (EU) 2017/1151.

Green Charging promoviše električnu energiju iz obnovljivih izvora energije.

Ako punite na jednoj od preko 300.000 stanica za punjenje u Evropi preko Mercedes me Charge-a, Mercedes-Benz obezbeđuje naknadnu kompenzaciju kroz zelenu električnu energiju uz Green Charging. Na ovaj način već danas smanjujete svoj lični balans CO2 i dajete doprinos energetskoj tranziciji.

Mercedes-Benz Electric Ready

Da li ste spremni za električnu mobilnost?

Preuzmite aplikaciju i saznajte.

Besplatna aplikacija za pametne telefone prati Vas u svakodnevnom životu sedam dana i izračunava da li bi prelazak na električni automobil ili plug-in hibrid bio praktičan za vas. Za analizu, aplikacija beleži pređene udaljenosti i proverava da li bi bilo moguće doći do odredišta pomoću električnog pogona. Takođe pruža informacije o potražnji za energijom i postojećoj infrastrukturi. Da li ste spremni za električnu mobilnost?