Ogrebali ste automobil kolicima za kupovinu?
Bilo da je reč o kvaru ili šteti: Mercedes-Benz pomaže.
Automobil Vam je udaren na parkingu tržnog centra?
Bilo da je reč o kvaru ili šteti: Mercedes-Benz pomaže.
Neko je na putu do letnjeg druženja naleteo na Vaš automobil?
Bilo da je reč o kvaru ili šteti: Mercedes-Benz pomaže.
Izbegli ste srnu, ali ste udarili u zaštitnu ogradu?
Bilo da je reč o kvaru ili šteti: Mercedes-Benz pomaže.
Načini kontaktiranja

Direktna sveobuhvatna pomoć.

Šta učiniti kad se nešto desi? Kome se obratiti u slučaju štete? Ko u slučaju potrebe brzo stiže na mesto događaja? Mercedes-Benz pomaže. Pozivom jednostavno zatražite pomoć i mi ćemo Vas savetovati i pružati podršku u narednim koracima.

Mercedes-Benz servisna dežurna telefonska linija: +381 11 3019 019 
Email adresa kol centra: [email protected]

Bez obzira na to je li reč o malom kvaru ili većoj šteti: naše kompetentne osobe za kontakt tu su za Vas 24 sata dnevno, sedam dana nedeljno. Pomažu Vam oko svih pitanja u vezi eventualnih oštećenja i za Vas organizuju odgovarajuće mere. Od lične pomoći na licu mesta, preko organiziovanja nastavka Vašeg putovanja, sve do optimalne popravke Vašeg Mercedesa. Sve na jednom mestu – sve da biste ostali mobilni i opušteni.

SOS dugme

Dovoljan je pritisak na dugme: SOS dugme u plafonskoj upravljačkoj jedinici vozila odmah će uspostaviti  vezu sa centrom za pozive hitnih službi.

Popravke oštećenja

Pravo rešenje za svaki problem.

„Krenuo sam na zabavu, ali je na moj automobil naletelo drugo vozilo. Šta sad?“
Mercedes-Benz pomaže.

Mercedes-Benz stručnjaci pažljivo popravljaju kako oštećenja nastala naletanjem vozila tako i velike štete prouzrokovane nesrećama: odgovarajućim postupcima prilagođenim materijalu i sa posebnim znanjem proizvođača. Zbog toga Vaš Mercedes tehnički i vizuelno ostaje original. Kao potvrdu za poseban kvalitet popravke možete dobiti sertifikat Mercedes-Benz Repair™.

Rešenje mobilnosti

Sa uslugom Mobilo stižete na svoj cilj.

Za Vas smo dostupni u svakom trenutku na broj +381 11 3019 019

U slučaju kvara, nesreće, male nezgode ili vandalizma naši stručnjaci širom Evrope omogućavaju Vam da krenete dalje. Bilo popravkom na licu mesta, zamenskim vozilom ili avionskom kartom. Ako radije želite sačekati popravku svog vozila, rado ćemo Vam obezbediti smeštaj u hotelu. Rešenje mobilnosti Mobilo deo je serijske opreme svakog Mercedes-Benz-ovog vozila i besplatno se obnavlja posle svakog servisa u ovlašćenom Mercedes-Benz servisu, najviše do 30 godina starosti vozila.

Za detalje u vezi usluga i uslove važenja usluge Mobilo raspitajte se u Vašem ovlašćenom Mercedes-Benz servisu.

Pregled usluga mobilnosti.