Na zemlji,
na vodi i
u vazduhu.

Mercedes-Benz - na zemlji, na vodi i u vazduhu

Istorija Mercedes zvezde.

Na putu ka smanjenju našeg CO₂ otiska, Mercedes-Benz prati elemente na kojima se zasniva Mercedesova zvezda.

Play Video

Sve je počelo sa vizijom da budemo pioniri u mobilnosti: na zemlji, na vodi i u vazduhu. Danas ovo primenjujemo na elemente koje je zvezda oduvek predstavljala.

Vizija

Inovacija susreće viziju.

Mercedes-Benz se uvek zalagao za inovacije – ali nisu samo vozila ta koja svakodnevno prolaze kroz postepeni razvoj. Niz inicijativa postavlja temelje za održivo sutra, danas. Saznajte više o različitim projektima ovde.

CO₂-neutralna mobilnost

Na putu ka održivijoj budućnosti

CO₂-neutralna mobilnost

Električna mobilnost u Mercedes-Benz-u.

Mercedes-Benz okreće prekidač. Mercedes-EQ nudi sveobuhvatan elektromobilni eko-sistem proizvoda, usluga, tehnologija i inovacija. Portfolio se kreće od električnih vozila do zidnih kutija i usluga punjenja.

Elektrifikovan.

Potpuno električni u novu eru: sa Mercedes-EQ. Sa zadivljujućim dometom, modernom infrastrukturom za punjenje i svime što vozilo čini Mercedes-Benzom.

Priključen.

Više snage, veći domet, niže lokalne emisije CO₂: otkrijte plug-in hibride iz Mercedes-Benz-a.

C-Klasa C 300 e Karavan | WLTP: Procenjena potrošnja goriva 0,8 – 0,6 l/100 km, Procenjene emisije CO2  18,0 – 13,0 g/km, Procenjena potrošnnja električne energije 20,5 – 18,5 kWh/100 km

Navedene brojke su vrednosti WLTP CO₂ određene u skladu sa članom 2, br. 3, Implementacione uredbe (EU) 2017/1153. Na osnovu toga su izračunate brojke o potrošnji goriva. Potrošnja i domet su određeni na osnovu Direktive (EU) 2017/1151.