Garantovano dobra zaštita.

Mercedes-Benz garancija  – možete se osloniti na nas.

Mercedes-Benz fabrička garancija - Na strani sigurnosti od početka

Sva nova Mercedes-Benz vozila dolaze sa dvogodišnjom fabričkom garancijom/saobraznosti na novo vozilo. Ona dopunjava zakonsku odgovornost za materijalne nedostatke i pruža Vam sigurnost u prve dve godine.
Garancija važi od datuma isporuke vozila/datuma registracije vozila, šta nastupi ranije, bez ograničenja u pređenoj kilometraži.
Prava po osnovi fabričke garancije možete ostvariti u bilo kom ovlašćenom Mercedes-Benz servisu na teritoriji Evrope.
Uživajte u visokom kvalitetu naše Mercedes-Benz usluge.

Servisni paketi za Vaš Mercedes-Benz – Uvek opušteni i bezbedni u vožnji

Kao konstruktori Vašeg Mercedes-Benz automobila znamo tačno šta je neophodno kako bi ste Vi i Vaše vozilo bili bezbedni. Uz znanje, iskustvo i visoko kvalitetne originalne Mercedes-Benz rezervne delove, sve radove na Vašem vozilu obavljaju obučeni eksperti ovlašćenih servisa.
Naša usluga osigurava da se možete osloniti na Vaše vozilo svakog dana.

Želimo da uživate u kvalitetu i performansama svog Mercedesa dugi niz godina. Mi osiguravamo da se vaš Mercedes čuva, servisira i popravlja, tako da ste uvek opušteni na putu – danas i ubuduće.
Sa Mercedes-Benz servisnim paketima možete prilagoditi obim usluga svojim individualnim potrebama i kombinovati različite pakete – i to uz fiksne troškove. Ovo vam ne daje samo ličnu, već i finansijsku sigurnost.

Vaš Mercedes uvek funkcionisati besprekorno uz redovno i vanredno servisiranje u ovlašćenoj Mercedes-Benz servisnoj radionici. Čak i u nepredviđenim okolnostima, uz servisni paket će Vaše vozilo biti ubrzo ponovo na putu. 

Trajanje svakog servisnog paketa možete odabrati u skladu sa svojim potrebama i to do 5 godina starosti vozila ili do 200.000 pređenih kilometara:

3 godine / 60.000km

4 godine / 80.000km

5 godina / 100.000km

3 godine / 90.000km

4 godine / 120.000km

5 godina / 150.000km

3 godine / 120.000km

4 godine / 160.000km

5 godina / 200.000km

Servisni paketi se mogu kupiti samo za vozila koja su kao nova isporučena preko ovlašćene dilerske mreže Star Import d.o.o.

Za više detalja kao i za cene servisnih paketa, možete se obratiti Vašem Mercedes-Benz prodavcu ili serviseru.

Za posebne varijante vozila (npr. za AMG vozila) cene paketa se mogu dobiti na upit.

Često postavljana pitanja:

Svi paketi su vezani za vozilo i u slučaju prodaje se prenose na sledećeg vlasnika, čime obezbeđujete dodatnu vrednost Vašeg automobila.

Za nova vozila, pakete je moguće nabaviti najkasnije do 18 meseci starosti vozila (računato od isporuke vozila prvom kupcu), ukupno pređenih 30.000km na satu vozila.
Za PROTECT i PROTECT PLUS paket postoji mogućnost da se i nakon toga kupi paket održavanja na poseban upit kod Vašeg ovlašćenog Mercedes-Benz servisera.

Servisne pakete je moguće kupiti ne samo za nova, već i za korišćena vozila koja su uvezena od strane Star Import d.o.o. ili ovlašćene dilerske mreže Star Import d.o.o., pod propisanim uslovima. Za sva druga vozila nije moguće kupiti servisni paket. Za detaljne informacije se možete obratiti Vašem ovlašćenom Mercedes-Benz dileru.

Produžena garancija pokriva neposredne troškove otklanjanja tehničkog kvara (nedostatka) koji je nastao kao posledica fabričke greške u delu, materijalu ili proizvodnji, kao i štete na vozilu koja je prouzrokovana primarnim kvarom i koji se manifestovao u toku produžene garancije. Posredni troškovi nastali kao posledica otkaza, kao što su gubitak korišćenja vozila, gubitak vremena, troškovi goriva, telefona, putovanja, smeštaja, gubitak transporta ili oštećenja lične imovine ili trgovinski gubici prihoda nisu pokriveni produženom garancijom.

Radovi na redovnom održavanju i zamena habajućih delove su pokriveni samo na teritoriji Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Albanije.
Produžena garancija u punom obimu je pokrivena na teritorijama: Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Albanije. Na teritoriji Evrope su pokriveni samo troškovi za popravke kada je kvar takav da vozilo ne može da nastavi vožnju, kada morate kontaktirate naš kol centar za pomoć na putu koji će organizovati pomoć.

Obim pokrivenih komponenti na vozilu kao i isključenja su identična.