U susret električnoj budućnosti.

Napred sa nama: sa jedinstvenom kombinacijom vrhunskih performansi i e-mobilnosti u Mercedes-AMG hibridnim i potpuno električnim modelima, kao i Mercedes-AMG ONE i Vision AMG Showcar.

E PERFORMANCE

Za srce.

Dobrodošli u novu dimenziju sportskog duha: u novim modelima Mercedes-AMG E PERFORMANCE, moto-sport tehnologija, električna mobilnost i jedinstveni koncept se spajaju na fascinantan način. Izuzetno moćni hibridi sa tehnologijom Formule 1 stavljaju vrhunske performanse AMG-a na put. Ako Vam je želja za intenzivnom vožnjom, ovo je mesto za Vas. Saznajte više.

Performanse u potpuno novoj dimenziji. Iskusite E PERFORMANCE iz Mercedes-AMG-a.

E PERFORMANCE najvažnije karakteristike

Formula uspeha Formule 1.

Znamo šta radimo. Naši E PERFORMANCE modeli uključuju kombinovano znanje višegodišnjeg trkačkog iskustva na najvišem nivou. Od potpuno novih operativnih strategija do tehnologija Formule 1 koje koriste naši hibridi. Visoke performanse i razvoj snage su ovde najvažniji, a modeli E PERFORMANCE ih prenose sa trkačke staze na put.

E PERFORMANCE modeli

Mercedes-AMG E PERFORMANCE modeli.

Kada se spoje snažni motori, najsavremenija hibridna tehnologija, efikasnost i znanje o moto trkama, performanse prelaze na potpuno drugačiji nivo: Mercedes-AMG E PERFORMANCE modeli.

Potpuno električna AMG vožnja

AMG vozne performanse na novom nivou.

Plivanje protiv struje Vam ne bi predstavljalo problem. Fizički. Sa snažnim elektromotorima, dinamičnim voznim karakteristikama i sportskim dizajnom, Mercedes-AMG EQ modeli preferiraju električni pogon na putu. Kao pionir i impresivan primer kako se vrhunske vrednosti performansi mogu postići i električnom mobilnošću – i kako prednjačiti. Iskoristite zamah vremena i iskusite obrtni moment kao nikada ranije.

Zvuk čini vožnju iskustvom: pravi AMG zvuk.

Autentičan AMG zvuk za snažno i emocionalno iskustvo vožnje i pravi AMG osećaj. To je zato što oni koji voze Mercedes-AMG ne mogu bez karakterističnog zvuka, čak ni u električnoj verziji. Naročito ne sa opciono dostupnim AMG Sound Experience „Performance“.

Mercedes-AMG EQ modeli

Potpuno električni Mercedes-AMG modeli.

Mercedes-AMG ONE

Rođen da bude zvezda: Mercedes-AMG ONE.

Konačno – nakon godina rada, Mercedes-AMG ONE hiperautomobil je spreman za put – ili možda čak i za trkačku stazu. Nikada nismo napravili vozilo koje je bilo tako blisko Formuli 1 kao supersportler sa dva sedišta. Krenimo!

Pogledaj brzo. U suprotnom, nestaće.

Spoljašnost.

Geni Formule 1 Mercedes-AMG ONE-a su jasno vidljivi ne samo u njegovim performansama, već i u njegovom jedinstvenom mišićavom i aerodinamički optimizovanom dizajnu. Rešetka za ulaz vazduha na krovu, koja se spaja u vertikalno peraje, izduvna cev u kao kod Formule 1 i jedinstvena boja dolaze direktno iz sveta moto trka. Samo iz jednog razloga: za optimizaciju performansi i užitka u vožnji.

Raketna nauka.

Minimalistički koncept dizajna unutrašnjosti prati ideju da tehnologija Formule 1 postane autentično iskustvo na trkačkoj stazi kao i na putu: Formula 1 za dvoje. AMG sportska sedišta integrisana u karbonski monokok nude idealan položaj sedišta, upravljač u stilu Formule 1 sa komandama na njemu obezbeđuje savršeno rukovanje, a ekrani pružaju informacije i pregled.

Hiper performanse.

Zaboravite vrhunske performanse – Mercedes-AMG ONE ide korak dalje sa svojim E PERFORMANCE hibridnim pogonom sa 1,6-litarskim V6 motorom i četiri električna motora. Motor sa električno potpomognutom tehnologijom turbo punjenja pomoću izduvnih gasova baziran je na trenutnom pogonu Formule 1. Opciono dostupni naplatci od magnezijuma i jedinstveni aerodinamički koncept dodatno doprinose hiper performansama.

Vision AMG

Emotivan iz svake perspektive.

Studija dizajna Vision AMG pruža uzbudljiv pogled na električnu budućnost AMG vožnje. Ispod nepogrešivih linija dizajnerskog studija sa četvoro vrata krije se podjednako izuzetna i potpuno nezavisna platforma AMG.EA, koja se trenutno razvija u Afalterbahu za potpuno električne modele budućnosti i otkriva potpuno nova rešenja u pogledu električnih mobilnosti.

Vision AMG nudi spektakularan pogled na to kako bi mogla izgledati električna budućnost Mercedes-AMG-a. Proporcije pokazuju i našu sklonost ka fascinaciji i lepoti. Dizajn senzualne jasnoće progresivno je evoluirao tipično za sportske automobile, kroz široko proširena krila i akcenat na širokim ramenima, kao i futurističke svetlosne potpise.

Mercedes-AMG World

Affalterbach. Dom trkačkih performansi

Uđite u svet trkačkih performansi i doživite AMG brend svim svojim čulima.