O nama

Kompanija Kemoimpex Auto doo već preko 30 godina prati razvoj automobilske industrije. Upravo dugogodišnje iskustvo i praćenje svetskih trendova uticalo je da započnemo poslovnu saradnju sa brendom Mercedes-Benz. Salon od preko 400 m2 nam omogućuje da na kvalitetan način prikažemo paletu modela Mercedes-Benz. U našem salonu se možete upoznati sa celokupnom gamom vozila od najmanjih i cenovno najpovoljnijih modela do najluksuznijih modela porodice Mercedes-Benz. Osim novih vozila, u ponudi imamo i veliki broj sertifikovanih polovnih vozila sa garancijom.

Servis od preko 1800 m2 koji je otvoren od 08.00-18.00 radnim danima a subotom od 09.00-14.00, u mogućnosti je da svim korisnicima odgovori i na najzahtevnije poduhvate u servsiranju Mercedes-Benz vozila. Prateći filozofiju Mercedes-Benz trudimo se da svaki naš korisnik tek nakon vožnje svog Mercedes-Benz i izlaska iz našeg servisa shvati zašto je vožnja Mercedes-Benz pravo zadovoljstvo.

Servis je opremljen najsavremenijim alatima i dijagnostičkim uređajima kao i velikim izborom rezervnih delova. U svom sastavu ima prijemno odeljenje, radionice za popravku putničkih, komercijalnih i teretnih vozila, kao i moderno opremljen kafe u kojem klijenti mogu da sačekaju završetak radova na svom vozilu. Raspolaže velikim brojem specijalnih alata, opreme, originalnih rezervnih delova i elektronskih uređaja za dijagnostiku. Dodatni kvalitet predstavlja tim zaposlenih sa velikim iskustvom, koji je opredeljen da korisnicima pruži vrhunsku uslugu. Svoje znanje kontinuirano usavršavaju na treninzima u Mercedes-Benz Trening centru.

Svojim korisnicima kroz uslugu Mercedes-Benz Service 24h pružamo podršku 24 časa dnevno, 365 dana u godini ma gde bili! Osim servisiranja vozila možemo Vam ponuditi limarsko-farbarske usluge, podešavanje geometrije vozila, ugradnja i prodaja svih vrsta pneumatika, veliki izbor i ugradnja originalne dodatne opreme.

POSETITIE NAS I UVERITE SE U NAŠU PONUDU I KVALITETE NAŠEG TIMA.