Jer tvoj izbor je nova tehnologija i čistiji vazduh.

Električni Mercedes-Benz modeli uz specijalne pogodnosti, gratis punjač i fiksnu kamatu od 4,49%*

*Fiksna kamatna stopa odnosi se ekskluzivno na električna vozila. U saradnji sa Intesa Leasing-om.
Mercedes-Benz tehnologija električnih vozila

Izraz novog stila života.

Dobrodošli u Mercedes-Benz svet električne mobilnosti.

Mercedes-Benz električna vozila simbolizuju centralne vrednosti brenda Mercedes-Benz, inteligenciju i emociju. Mercedes-Benz proizvodima i tehnologijama stvara elektromotorni ekosistem proizvoda, usluga, tehnologija i inovacija. Elektro modeli uz svoj atraktivan dizajn, stvoreni su za uživanje u vožnji, maksimalnu bezbednost i širok spektar svakodnevne primene. Od sada možete uživati u prednostima električne vožnje podjednako udobno, sigurno i pouzdano kao što i očekujete od Mercedes-Benz vozila.

Mercedes-Benz električna vozila Vam pomažu u svakodnevnim situacijama tako što:

  • Određeni režim vožnje umanjuje potrošnju energije
  •  Sistem praćenja dometa procenjuje raspoloživost baterije spram unete destinacije i prelazi na efikasniji režim vožnje, ukoliko se za tim ukaže potreba
  • ECO Assist sistem pruža podršku vozaču analiziranjem situacije na putu, nagiba terena, ograničenja brzine
  • Pored električnih vozila, asortiman obuhvata i Wallbox uređaje za punjenje. Preko Mercedes-Benz zidnog punjača sa snagom do 22 kW možete da punite svoj EQ ugodno i jednostavno i do tri puta brže nego na običnoj utičnici

EQA

Novim, prepoznatljivim elementima dizajna, EQA predstavlja novi, električni način života. Vaš EQA može biti individualan i poseban koliko i Vi. Odaberite između tri različita paketa opreme kako bi EQA učinili svojim EQA. Od Advance do Premium: paketi opreme nadograđuju se jedan na drugi i vode EQA na potpuno novi nivo.

Rata od: 718,37 EUR
Učešće: 20%
Period otplate: 48 meseci
Otkupna rata na kraju: 20%

Karakteristike EQA vozila:
Motor – elektromotor
Menjač – automatski
Snaga – 140kW/190KS

EQB

Novi EQB kombinuje elemente dizajna tipične za Mercedes-Benz sa inovativnim i oštrim izrazima. Sa do sedam sedišta, prostranim prtljažnim prostorom i MBUX multimedijalnim sistemom, doživećete električnu vožnju na potpuno novi način. Sve što Vam je potrebno: bezbednost, prostor i visok nivo udobnosti. 

Rata od: 875,65 EUR
Učešće: 20%
Period otplate: 48 meseci
Otkupna rata na kraju: 20%

Karakteristike EQB vozila:
Motor – elektromotor
Menjač – automatski
Snaga – 140kW/190KS 

EQE

Od ikoničnog dizajna do MBUX Hyperscreen: Novi EQE kombinuje senzualnu estetiku sa pionirskim rešenjima i tehnologijama najvišeg nivoa. Doživite novu, luksuznu eru električne mobilnosti. Novi EQE kombinuje svoj dinamičan izgled sa luksuznom unutrašnjošću – balans tehnološke inovacije i moderne estetike. 

Rata od: 1.035,77 EUR
Učešće: 20%
Period otplate: 48 meseci
Otkupna rata na kraju: 20%

Karakteristike EQE vozila:
Motor – elektromotor
Menjač – automatski
Snaga – 180kW/245KS 

EQS

EQS je prva, potpuno električna luksuzna limuzina brenda Mercedes-Benz. Na taj način, Mercedes-Benz redefiniše ovaj segment automobila. EQS je takođe prvi model zasnovan na modularnoj arhitekturi vozila za luksuzna električna vozila. Spajajući tehnologiju, dizajn, funkcionalnost i povezanost, EQS oduševljava i vozače i putnike. 

Rata od: 1.804,78 EUR 
Učešće: 20%
Period otplate: 48 meseci
Otkupna rata na kraju: 20%

Karakteristike EQS vozila:
Motor – elektromotor
Menjač – automatski
Snaga – 215kW/292KS 

EQE SUV

Sa novim EQE SUV-om, doživećete potpuno električno iskustvo vožnje za sva čula. Kao individualna opcija ili kao deo atraktivnih paketa Advanced i Premium, postoji izbor dodatne opreme visoke tehnologije koja se verovatno može naći samo u Mercedes-Benz vozilima. Posebno sjajni primeri su KEYLESS-GO I Burmester® Surround-Soundsystem ili Sound Experience u unutrašnjosti. 

Rata od: 1.377,42 EUR 
Učešće: 20%
Period otplate: 48 meseci
Otkupna rata na kraju: 20%

Karakteristike EQE SUV vozila:
Motor – elektromotor
Menjač – automatski
Snaga – 300kW/408KS 

EQS SUV

Novi EQS SUV donosi revoluciju u izgledu električnog SUV modela. Aerodinamički optimizirani “Purpose Design” pozitivno utiče na električni domet. Sportski i dinamičan ili klasično elegantan sa novim EQS SUV modelom možete birati između tri različite linije opreme, EQS SUV nudi mnoge individualne mogućnosti dizajna spoljašnosti i unutrašnjosti. Dizajnirajte potpuno električni luksuzni SUV baš onako kako želite. 

Karakteristike EQS SUV vozila:
Motor – elektromotor
Menjač – automatski
Snaga – 400kW/544KS 

Sa Wallboxom omogućeno je brzo punjenje gde god da se nalazite.

Punjenje na Mercedes-Benz Wallbox Home uređaju.
Novi Wallbox Home uređaj Mercedes-Benz-a je komforno rešenje za punjenje električnog vozila kod kuće. Kabl dužine oko 6 m je fiksno povezan sa Wallbox-om.

Bez obzira da li je u pitanju električno vozilo Mercedes-Benz-a ili drugog proizvođača* 
Mercedes-Benz Wallbox se može koristiti za brzo, bezbedno i komforno punjenje Vašeg vozila.
Mercedes-Benz Wallbox Home uređaj je dostupan kod Vašeg Mercedes-Benz servisnog partnera. 

* Jedino moguće za vozila opremljena Evropskim konektorom za punjenje Type 2.

Wallbox Home:

Fiksni kabl za punjenje sa priključkom Type 2 (6 m)

Do 22 kW snage punjenja

Dimenzije: 438 x 328 x 170 mm (v x š x d)

Broj dela: A0009067408

165.176,00 RSD

Savršeno opremljeni gde god da pođete.

Mogućnosti i tehnički zahtevi za punjenje mogu se značajno razlikovati od zemlje do zemlje.

Ovaj pregled Vam pruža sve neophodne informacije o uređaju Wallbox Home i varijantama kablova za punjenje za Vaše Mercedes-Benz Plug-In Hybrid ili električno vozilo. Uz odgovarajuću opremu za punjenje, bićete uvek savršeno pripremljeni. 

Kontaktirajte nas

Slobodno nas kontaktirajte u vezi Mercedes-Benz proizvoda i usluga, stojimo Vam na raspolaganju.

Vaš Mercedes-Benz team

 

* Obavezni podaci

Lični podaci


Saglasnost

Osim u svrhu obrade/provere zahteva/upita, dozvoljavam da Star Import d.o.o, generalni distributer Daimlera AG za Srbiju prikuplja moje gore navedene kontakt podatke i koristi ih u sledeće svrhe (molimo, označite ako se slažete sa obrađivanjem vaših ličnih podataka u navedenu svrhu):
Gore navedeni kontakt podaci prikupljaju se i koriste isključivo u svrhu i u vremenu koje je potrebno za obradu/proveru zahteva/upita i neće se koristiti u druge svrhe. Više informacija o zaštiti vaših ličnih podataka i pravima koja iz nje proizlaze možete saznati na linku: https://www.kemoimpexauto.com/zastita-podataka/
Budući da saglasnost za korišćenje Vaših podataka u sve prethodno navedene svrhe može da obuhvata obradu i prenos Vaših podataka ovlašćenom prodajno servisnom partneru te agencijama za ispitivanje javnog mnjenja angažovanim u svrhu ispitivanja tržišta i analize zadovoljstva kupaca, Vaši podaci se mogu i njima proslediti. Podaci se neće prosleđivati trećim osobama izvan ovih okvira.